A încercat să despartă doi bătăuși, dar a devenit victimă. Buna samariteană, snopită pe stradă

21 aprilie 2017 23:08   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 20 de ani, din New York, a fost lovită cu brutalitate în timp ce voia să despartă doi bărbați ce se băteau pe stradă. Victima a suferit o fractură severă la nivelul ochilor și are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Un martor a relatat ce s-a întâmplat cu ajutorul unor imagini pe care a apucat să le captureze. Imaginile arată cum tânăra se apropie de cei doi bătăuși, încercând să liniștească spiritele. Aceasta s-a apropiat și i-a spus unuia dintre ei ”îndepărtează-te de el, acum”, relatează The Sun. Filmulețul a fost distribuit pe Facebook, milioane de oameni îngrozindu-se de cele văzute.

Victima, care a ales să nu0și dezvăluie numele, a suferit multiple fracturi și se va opera. Unul dintre bătăuși s-a repezit și i-a dat un pumn între ochi, tânăra abia reușind să se țină pe picioare. Internauții de pe facebook au sugerat că poate tânăra a fost o victimă colaterală și, probabil, a fost lovită din greașeală, însă, chiar și așa, bărbatul nu are nicio scuză.

Imaginile de pe filmarea arată clar cum bărbatul, după două secunde de pauză, s-a repezit spre ea și a lovit-o, varianta în care se speculase că ar fi o victimă colaterală ieșind din discuție. Probabil că bărbatul s-a enervat că a intervenit între ”treburile bărbaților”.

Autoritățile din New York cercetează faptele, însă nu au comentat asupra cazului.

Mai multe