A încercat să fumeze o țigară electronică. Ce a urmat a fost de coșmar

3 februarie 2016 11:41   Internațional
Ultima actualizare:

Un adolescent de 16 ani din Alberta, Canada, a încercat să-și ”aprindă” țigara electronică, însă aceasta i-a explodat brusc în față. Puștiul a fost dus de urgență la spital. A fost diagnosticat cu arsuri de gradul 1 și 2 și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale pentru dinți.

Ty Greer, în vârstă de 16 ani, se afla în mașina de teren a mamei sale, săptămâna trecută. A vrut să tragă un fum din țigara electronică, însă aceasta a explodat la câțiva centimetri de fața sa, provocându-i arsuri grave. Tatăl băiatului a declarat la vremea respectivă că durerea era atât de mare, încât Ty a spus că-și dorește moartea.

Tatăl lui Ty a spus că o minge de foc cu diametrul de 60 cm a înghițit practic fața fiului său, arzându-i gâtul și limba. Din fericire, Ty purta ochelari în acel moment, așa că ochii au scăpat nevătămați.

Adolescentul a fost diagnosticat cu arsuri de gradul 1 și 2 și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale pe canal pentru refacerea dinților.

Era vorba despre o țigară electronică marca Wotofo Phantom, produsă în China și achiziționată dintr-un magazin de profil din Alberta.

Mai multe