A întârziat trei ore la serviciu și s-a produs un miracol!

1 decembrie 2015 10:50   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie a fost salvată într-un mod miraculos, după ce a căzut într-un lac înghețat, lângă Rezervorul Mantua, din Utah (SUA), duminică dimineață (29 noiembrie). Unul dintre angajații care se ocupă cu irigații a întârziat trei ore la serviciu, motiv pentru care a ajuns chiar în momentul în care s-a produs nefericitul eveniment. Bărbatul a observat că cineva a căzut în apă și fugit sa dea o mână de ajutor.

Thomas Braithwain este un operator de irigații care verifică zona Mantua în fiecare zi, la ora 6 dimineața. Cu toate acestea, duminică (29 noiembrie), bărbatul a ajuns cu trei ore mai târziu și a observat o femeie care căzuse în lac.  Aceasta încerca să își salveze câinii, însă a căzut și ea în apă. A avut un noroc incredibil că Thomas Braithwain a întârziat, altfel s-ar fi putut produce o tragedie, potrivit metro.co.uk.

Brad Nelson, ofițer al Departamentului de Poliție din Mantua, a dezvăluit că femeia a căzut în apă într-o zonă unde nu există nici o casă și unde traficul este restricționat, deci a avut un noroc incredibil că a fost salvată la timp.  Astfel, Thomas Braithwain a fost omul potrivit la momentul potrivit. Femeia și cei doi căței ai ei au fost salvați și tratați la cele mai apropiate unități sanitare din zonă, apoi s-au dus acasă la doar câteva ore de la incident.

Mai multe