A livrat pizza la destinație după ce a fost jefuit și înjunghiat

6 mai 2015 1:34   Internațional
Ultima actualizare:

Un angajat Spinelli’s Pizzeria din Louisville, Kentucky, a dus pizza pe care trebuia să o livreze la destinație după ce a fost jefuit și înjunghiat.

Josh Lewis în vârstă de 19 ani era în drum spre spitalul Norton, unde trebuia să livreze pizza, când un bărbat l-a jefuit, cerându-I cheile de la mașină, un Jeep Cherokee.

Bărbatul l-a înjunghiat pe Lewis în spate în timp ce acesta se apleca după chei, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție Louisville pentru BuzzFeed.

Mașina lui Lewis nu a fost recuperată, iar polițiștii, deși aveau mai multe piste, nu au arestat niciun suspect. Studentul din Detroit are mai mulți mușchi rupți și un plămân grav rănit, însă toate acestea nu l-au oprit din a-și termina treaba.

Vă vine să credeți sau nu, a livrat pizza și apoi s-a prăbușit în camera de urgențe”, a declarat managerul regional al Spinelli’s Pizza, Willouw Rouben, pentru WLYK.

Este teafăr și binedispus”, a declarat Welsh, șeful comunității la biserica lui Lewis, pentru BuzzFeed. „Era foarte pozitiv și a făcut câteva glume”, a spus acesta despre vizita pe care i-a făcut-o la spital.

Spinelli’s va organiza o strângere de fonduri, miercuri, pentru tratamentul lui Lewis.

Mai multe