A murit pentru un concurs de frumusețe! Vezi ce a încercat să facă un bărbat!

28 mai 2015 17:45   Internațional
Ultima actualizare:

Juan Manuel Sanchez, poreclit „Bebo”, își dorea foarte mult să participe la un concurs de frumusețe din Hunucma, Mexico. La sfaturile prietenilor lui, Juan a luat măsuri drastice în încercarea de a-și confecționa implanturi mamare acasă.

Dorința de a participa la acest concurs de frumusețe i-a adus sfârșitul bărbatului, întrucât acesta și-a injectat ulei de gătit în piept pentru a obține efectul de sâni naturali, potrivit metro.co.uk.

După ce l-au sfătuit greșit să facă acest lucru, prietenii lui Juan s-au panicat când a văzut că acesta nu se simțea bine după injecții și i-au administrat un calmant în speranța că îi va ameliora durerile sfâșietoare. Medicamentele pe care i le-au adminsitrat nu au avut un efect benefic, iar bărbatul a leșinat.

În loc să îl ducă la spital, prietenii lui l-au lăsat să „doarmă” în speranța că până se trezește îi vor trece durerile apărute în urma injecțiilor. Abia a doua zi dimineață, la ora 5.00, prietenii lui Juan au chemat ambulanța.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, deoarece corpul lui a respins uleiul de gătit injectat, care s-a răspândit ulterior spre plămânii și creierul bărbatului. Juan a murit în agonie, opt zile mai târziu.

Mai multe