A paralizat din cauza unei partide de sex şi vrea despăgubiri de un milion de lire sterline

16 octombrie 2018 18:29   Internațional
Ultima actualizare:

Caz şocant în Marea Britanie! O femeie de 46 de ani a rămas paralizată după o partidă de sex cu soţul ei. Claire Busby, de 46 de ani, din Maidenhead, Mare Britanie, se judecă din 2013 cu o companie producătoare de mobilă care refuză să îi achite despăgubiri în valoare de un milion de lire sterline pentru că a rămas paralizată, după ce a făcut sex în patul matrimonial. Femeia nu mai poate mişca partea inferioară a corpului din august 2013, după ce patul Berkshire Bed Company Ltd. a catapultat-o pe pereţi în timp ce făcea sex cu soţul ei.

Claire Busby nu o să uite niciodată clipa în care se iubea cu soţul ei, în august 2013, şi patul făcut pe comandă a cedat. Ea a fost „catapultată” de pereţi şi s-a ales cu coloana vertebrală ruptă. Femeia i-a dat în judecată pe producătorii de mobilier de la Berkshire Bed Company Ltd. reproşându-le că patul comandat de la ei „avea o diferenţă de cinci centimetri” între partea stângă şi cea dreaptă.

A rămas paralizată din cauza patului defect

Când ea şi soţul au vrut să inaugureze mobila cea nouă, patul a cedat sub greutatea lor iar Claire Busby s-a ales cu răni care au transformat-o într-o tetraplegică. Procesul deschis de Claire a ajuns până la Înalta Curte, după ce femeia care a născut patru copii până la data tragediei a reuşit să demonstreze în instanţă că „accidentul s-a produs din cauza defecţiunii patului marca Beds Are Uzzz”. Claire Busby vrea despăgubiri în valoare de un milioane de lire sterline. Procesul a început în 2013, la aproape o lună după ce femeia şi-a simţit pentru ultima oară picioarele.

Vrea un milion de lire sterline că a rămas nenorocită pe viaţă

„Eu şi soţul meu eram în pielea goală, în pat şi ne iubeam în poziţia clasică. La un moment dat m-am ridicat în genunchi şi m-am aşezat lângă el. Mâna mea dreaptă îl mângâia în zonele intime, iar stânga îl mângâia pe picior. Eram pe jumătate coborâtă din pat. În momentul acela s-a produs tragedia şi am văzut stele în faţa ochilor după ce am fost proiectată în perete de patul care a cedat. Am leşinat şi m-am trezit la spital”, a povestit femeia. Conform primelor indicii, patul matrimonial care fusese comandat cu somieră nu a fost montat corespunzător şi un braţ al somierei lipsea. Absenţa acestuia a făcut ca întreg cadrul metalic al patului să fie smuls din cadrul şi să o arunce cu putere pe Claire, distrugându-i coloana vertebrală.

Citeşte şi:

5 accidente bizare în timpul sexului. Unele sunt de neimaginat

A ajuns la urgenţă de la un orgasm de 3 ore

Mai multe