A povestit în timp real cum e violată. Amănunte cutremurătoare

7 ianuarie 2016 21:53   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie a povestit pe internet cum a fost violată într-un duş de un bărbat. Amber Amour, care locuieşte în New York, a scris mai multe mesaje pe un site de socializare după ce a fost abuzată într-un hostel din Africa de Sud. Totul a fost făcut în timp real, pe măsură ce evenimentele au avut loc, din dorinţa lui Amber de a încuraja alte victime ale violului să vorbească despre experienţele lor.

Amber, în vârstă de 27 de ani, a publicat o imagine cu ea imediat după viol. În fotografie, ea se află pe podeaua băii, cu lacrimi pe faţă. Femeia a scris şi un mesaj în care descrie tot ce s-a întâmplat cu lux de amănunte.  

Amber a fost de acord să facă un duş cu un amic după ce a fost bolnavă timp de două zile şi avea nevoie de un duş fierbinte, iar la hostelul ei nu avea apă caldă. Atunci, spune ea, acesta a forţat-o în genunchi, conform independent.co.uk. 

"I-am spus să se oprească, dar el a devenit şi mai violent. Am început să plâng", a spus Amber. Ea a mai povestit că a fost violată şi a leşinat. După câteva minute, şi-a revenit, iar bărbatul a realizat că e trează şi a abuzat-o din nou. "M-a ridicat şi şi-a băgat penisul în vaginul meu. Apoi a încercat să mă violeze anal. Atunci am leşinat. Când mi-am revenit, l-am văzut cum încerca să fugă. S-a întors însă şi m-a violat din nou".

Amber se afla în Africa de Sub pentru a promova o campanie împotriva violului. După incident, ea a povestit că a simţit "ruşine, dezgust, suferinţă" şi că s-a simţit neajutorată. 

"Sunt aici, singură, iar orice urmă de ADN a fost distrusă de apă. Poliţia va da ochii peste cap când o să mă duc să depun plângere. Mă simt oribil", a scris ea pe Instagram. 

Ea a mai publicat două imagini, dintre care una cu ea în spital, când i se făceau analizele pentru a vedea dacă a fost sau nu abuzată sexual. "E greu să ai deaface cu poliţişti după. Ultimul lucru de care am chef acum e să stau la analize, cu toate chestiile astea din metal în părţile mele intime", a mai scris Amber. 

Tânăra a explicat de ce a ales să povestească totul în timp real. "Am ştiut imediat că nu pot ţine secretul. Am pus o fotografie şi am scris un mesaj despre cele întâmplate. A fost ceva intuitiv. 

Mai multe