A pozat goală în cele mai incitante poziţii de yoga

20 decembrie 2015 17:23   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 25 de ani a publicat o serie de fotografii alb-negru pe o reţea de socializare, unde apare complet goală în cele mai incitante poziţii de yoga. Aceasta s-a lăsat fotografiată chiar de iubitul ei, iar imaginile au devenit deja virale pe internet.

Fotografiile tinerei sunt de-a dreptul incredibile. Deşi este complet dezbrăcată, femeia a reuşit să îşi ascundă părţile intime datorită poziţiilor de yoga pe care le-a efectuat, dar şi a umbrelor şi photoshop-ului. Partenerul ei de viaţă a ajutat-o să realizeze imaginile inedite, care au făcut înconjurul internetului într-o perioadă scurtă de timp, potrivit boredpanda.com. 

Scopul acestor fotografii a fost de a inspira oamenii să aibă un stil de viaţă mai sănătos.

A pozat complet dezbrăcată

„Cea mai mare problemă pe care am avut-o a fost aceea că vedeam doar părțile negative ale corpului meu, astfel că a devenit imposbil să mă iubesc pe deplin. Yoga mă ajută să-mi accept corpul exact așa cum e. Cu aceste fotografii vreau să fac oamenii să relizeze că fiecare este frumos în felul lui și capabil de a face lucruri uimitoare cu corpul său”, a fost mesajul tinerei de pe Instagram.

Mai multe