A prădat 3 bănci să-i facă fetei petrecere

30 august 2015 22:24   Internațional
Ultima actualizare:

Incredibil! Cindy Sanchez Carabeo din Tampa, statul Florida, a reuşit să jefuiască 3 bănci, recent, în decurs de mai puţin de jumătate de oră. Faptul că a furat pentru a face o petrecere fiicei a uluit lumea.

Mama era şomeră şi în pericol de a-şi pierde casa din cauza datoriilor la bănci, dar ţinea morţiş să-i facă o petrecere pe cinste fiicei ei, Pamela, de 18 ani, cu ocazia absolvirii liceului. 

Cindy Sanchez Carabeo, din SUA, a văzut multe filme în care hoţii obţin uşor bani de la bănci cu bilete de ameninţare. Aşa s-a hotărât să-şi încerce şi ea norocul după acest model. S-a gândit că cel mai bine ar fi să dea lovitura în plină zi, fără mască, luând angajaţii prin surprindere. 

Aşa că s-a urcat în maşină, înarmată cu trei bilete pe care a scris “Dacă nu urmezi aceste instrucţiuni, te vei întâlni cu Creatorul tău. Dacă nu vei face ce îţi zic, nu voi ezita să te împuşc”, un pistol în geantă, şi a dat iama în sediile băncilor BB&T Bank, Wells Fargo Bank şi Florida Central Credit Union Bank, care se aflau la mai puţin de 1.700 de metri una faţă de cealaltă. 

De fiecare dată, a dat biletul angajatului de la ghişeu, care i-a înmânat exact ce sumă de bani a cerut. În total, a obţinut 6.000 de dolari (23.748 de lei) în urma jafurilor.

 La ultima bancă, dispozitivul de siguranţă antifurt controlat prin radio, ascuns unde erau depozitate teancurile de bani, a declanşat alarma şi femeia a fost repede prinsă de poliţişti. Toţi angajaţii de la bănci pe care i-a ameninţat au recunoscut-o foarte uşor. Chiar dacă banii furaţi au fost recuperaţi, femeia a fost arestată şi riscă să petreacă 20 de ani în spatele gratiilor.

Mai multe