A prezentat știrile cu sânii la vedere! Iată cum a apărut la TV

22 septembrie 2015 15:32   Internațional
Ultima actualizare:

O studentă a încercat să obțină un loc de muncă punându-și în evidență atuurile fizice. Pentru că a vrut să iasă în evidență, tânăra, în vârstă de numai 21 de ani, s-a înregistrat prezentând un jurnal de știri cu un decolteu mai mult decât generos.

Enki Bracaj, din Tirana, Albania, și-a dorit foarte mult un job la postul de televiziune albanian, așa că s-a folosit de ceea ce i-a dat mama natură. Și-a luat pe ea doar un sacou descheiat și s-a înregistrat prezentând știrile ca o adevărată profesionistă.

Și-a expus sânii în timp ce prezenta știrile

Se pare că „eforturile” depuse de studentă au dat roade, pentru că directorii postului de televiziune au fost foarte impresionați. Aceștia au angajat-o imediat pe un post de conducere, iar acum, Enki Bracaj prezintă un program de știri internațional, potrivit dailymail.co.uk.

„Am găsit o modalitate pentru a mă propulsa în față”, a declarat, senină, Enki. Tânăra studiază Relații Publice la o universitate locală și își apără decizia de a prezenta știrile în acest mod prin faptul argumentul că „nu e ușor să intri în lumea televiziunii”.

Mai multe