A reușit să violeze o fată, păcălind-o că-i arată niște tatuaje

1 ianuarie 2017 16:50   Internațional
Ultima actualizare:

Bărbatul din imagine a reușit să violeze o tânără de 19 ani, păcălind-o că-i arată tatuajele pe care le avea ascunse sub haine. După ce și-a dat pantalonii jos, a mai fost doar un pas până a bruscat-o pe fată, iar apoi a agresat-o sexual.

Steven Davies (56 de ani), s-a folosit de presupusele tatuaje ca un pretext pentru a se apropia de adolescentă. A început să atingă victima pe abdomen, apoi i-a lunecat ușor mâna până în lenjeria ei intimă, informează Daily Star, potrivit afirmațiilor fetei. După ce a agresat-o, violatorul a rostit cu nonșalanță: „Hopa, voi avea probleme din cauza asta.”

Bărbatul a mai încercat acest truc și în anul 2013, asupra unei alte femei. Atunci, judecătorii l-au condamnat la 20 de luni de închisoare, dar a reușit să scape de pedeapsă, fiind eliberat pe cauțiune.

Procurorul care s-a ocupat de cazul actual, nu își poate imagina cum poate un om să-și imagineze că folosindu-se de aceste trucuri, poate să ajungă să batjocorească o femeie. Steven, care este tată a trei copii, originar din Kent, Marea Britanie, și-a recunoscut vina în fața curții de judecată.

Mai multe