A scris pe net că a înșelat-o, iar ea e în al 9-lea cer! Mesajul lui

7 decembrie 2015 14:44   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat s-a lăudat pe internet că și-a înșelat soția. Mesajul a fost văzut de toți prietenii cuplului, însă partenera lui, în loc să se enerveze, s-a bucurat nespus. Se pare că ceea i s-a întâmplat soțului ei a fost mai mult decât benefic pentru relația lor.

Totul s-a întâmplat când Jason Hewlett se afla la cumpărături. A văzut o femeie extraordinar de frumoasă, iar ceea ce s-a întâmplat apoi l-a uimit chiar și pe el. „Sunt puțin rușinat să recunosc asta, dar cred că, într-un fel, am înșelat-o pe soția mea astăzi”, și-a început el mărturisirea.

„Ca să explic ce vreau să spun, eram la Target (numele unui magazin, n.r.) și cumpăram câteva lucruri (...), iar când m-am dus să plătesc, am văzut această femeie la coadă care m-a dat peste cap. M-am gândit «Uau, un tip norocos este cu ea (într-o relație, n.r.)»”, continuă el povestirea.

Dar ce uimează explică motivul pentru care soția lui a fost foarte fericită atunci când a citit totul: „Și într-o fracțiune de secundă am realizat că este soția mea! Știți, era pur și simplu scos din context să-mi văd soția la același magazin, la aceeași coadă, trăindu-și viața și neștiind că ar putea fi în același loc, în același timp, cu o mașină diferită. Era o persoană între noi, așa că doar am privit-o pe drăguța mea iubire, am încercat să-i dau mesaje (...), dintre care nici unul nu i-a atras atenția în timp ce se uita după un cupon pe care îl păstrase pentru această achiziție. Așa că am renunțat să mai încerc să-i atrag atenția, (...), și am observat în liniște sentimentele mele pentru această femeie”.

«Am văzut-o cu alți ochi»

Apoi, bărbatul continuă să o complimenteze pe soția lui: „În primul rând, am fost uimit de cât de minunat de frumoasă este, din nou. Cred că o văd des, dar azi, neștiind că este ea la magazin, am văzut-o cu alți ochi și pur și simplu nu mi-a venit să cred că am șansa să fiu bărbatul ei. M-a făcut să roșesc, dar nimeni nu putea vedea asta sub barba mea de noiembrie”.

Mai mult, acesta este mândru de faptul că femeia nu l-a observat: „În al doilea rând, m-a uimit că nu m-a observat deloc. Acesta este atât un lucru bun, cât și unul rău. Bun, în sensul că nu i se «plimbă» privirea. Bun în sensul că nu l-a văzut pe tipul ciudat cu barba prea crescută pe fața lui uitându-se insistent la ea. Dar poate acest lucru e rău, de asemenea, de exemplu, dacă nu eram eu? Trebuie să-i iau un alt spray paralizant pentru orice eventualitate. Dar a fost rău și pentru că am realizat cât de aproape am fost de a nu-i câștiga iubirea în primă fază, și toate eforturile herculiene pe care le-am făcut în urmă cu toți acești ani doar ca să-i atrag atenția doar să spună da unei întâlniri”.

Declarația de dragoste a lui Jason Hewlett nu s-a oprit aici. „În al treilea rând, am fost în cele din urmă atât de satisfăcut să o văd atât de încrezătoare în această zi, ca persoana independentă, capabilă, umilă, distractivă, dulce, bună, minuată care este. Apoi și-a luat lucrurile și a ieșit pe ușă. Nu am zis nimic, nu am atenționat-o, doar am privit-o plecând, admirativ, știind că este soția mea și că iubesc totul la această femeie”, a încheiat el.

Mesajul lui a devenit viral pe internet, reușind să strângă peste 120.000 de like-uri și peste 80.000 de distribuiri pe rețeaua socială.

Mai multe