A slăbit de la 130 la 63 de kg cu preţul unei înfăţişări horror. Acum te vei îndrăgosti de ea

22 martie 2015 13:13   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie a trăit un coşmar ani la rând din cauza celor peste 130 de kilograme pe care le avea. Şi-a propus să slăbească şi a reuşit. Însă cu preţul unei înfăţisări îngrozitoare. Din fericire, totul s-a schimbat.

Karen Hogan (56 de ani) şi-a spus povestea în revista “For You Magazine”. Totul a început în urmă cu şapte ani, când a decis că trebuie să slăbească. Avea peste 130 de kilograme şi era complexată de felul în care arăta.

“Rareori ieşeam în public şi, atunci când o făceam, mă ascundeam după haine largi, fără formă”, a rememorat femeia.

A slăbit până la 63 de kilograme

Karen Hogan s-a luptat cu tentaţiile culinare şi a funcţionat. A reuşit să slăbească spectaculos, renunţând la mâncarea şi băutura care conţineau zahăr. “A funcţionat”, a spus ea.

La 63 de kilograme, şi-a dat seama însă că viaţa ei nu era aşa cum s-ar fi aşteptat. Acum avea un alt motiv de a fi ruşinată. După ce a slăbit, pielea şi-a pierdut elasticitatea şi îi atârna pe tot corpul.

“Dacă m-ai fi întâlnit atunci, ai fi observat că arătam mai bătrână de 56 de ani. Bineînţeles că sunt lucruri mai rele decât să arăţi mai bătrână decât vârsta – pierderea în greutate mi-a refăcut sănătatea - , dar arătam obosită şi neliniştită tot timpul”, a comentat Karen Hogan.

A făcut operaţie estetică

După ce s-a luptat cu gândurile o perioadă, femeia a ajuns la concluzia că trebuie să se opereze. “Voiam să arăt exact de vârsta mea sau un pic mai tânără şi să am un zâmbet frumos”, a spus Karen Hogan.

S-a documentat cu atenţie şi a apelat la serviciile unui spital din Londra, unde i s-a ndepărtat excesul de piele şi i s-a remodelat faţa. Rezultatul este impresionant.

Mai multe