A sunat la urgențe, dar a fost arestat. Motivul incredibil

8 iunie 2015 20:04   Internațional
Ultima actualizare:

Eduardo Raoul Garcia, în vârstă de 44 de ani, a sunat la serviciul de urgențe American 911 în timp ce campa la marginea unui lac. Motivul pentru care a sunat le-a revoltat pe operatoare, care au trimis poliția la fața locului.

Inițial, Garcia a sunat la urgențe pentru a reporta un apel ciudat pe care l-a primit, de la o persoană care îl hărțuia. După ce le-a povestit operatoarelor acest lucru, bărbatul a început să le spună despre cum arată și să se laude cu mușchii lui, potrivit dailymail.co.uk.

Mai mult, Garcia a întrebat-o pe operatoare dacă este într-o relație, apoi a închis și a sunat înapoi de două ori. Operatoarea de serviciu a declarat că bărbatul părea beat la telefon, așa că a aflat unde se afla prin coordonatele apelului telefon și a trimis un echipaj de poliție la fața locului să îl găsească pe bărbat.

Când au ajuns acolo, polițiștii l-au găsit pe Garcia beat. Acesta l-a scuipat pe unul dintre ofițeri și i-a spus că vrea să îl omoare. Bărbatul a fost arestat imediat pentru asalt și folosirea incorectă a liniei telefonice a serviciului de urgențe.

Mai multe