A uitat că a făcut şi ea la fel cu Laura Bush! Ce spune Michelle Obama despre cadoul primit de la Melania

31 ianuarie 2018 19:46   Internațional
Ultima actualizare:

Michelle Obama nu mai este Prima Doamnă a Americii de mai bine de un an, dar locuitorii continuă să o îndrăgească şi să-i urmărească apariţiile ori de câte ori aceasta este invitată în cadrul unei emisiuni televizate. Cedarea puterii a avut loc în cadrul unei ceremonii în data de 20 ianuarie 2017, dar în acea zi s-a întâmplat ceva care a ajuns viral pe platformele de internet. Camerele au surprins un moment cu adevărat savuros care le-a avut protagoniste pe Michelle Obama şi Melania Trump.

Michelle Obama a fost invitată miercuri, 31 ianuarie în cadrul emisiunii "The Ellen DeGeneres Show", şi a povestit despre anumite întâmplări care au avut loc în perioada în care ea a fost Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Desigur, soţia fostului preşedinte american, nu a omis să aducă în discuţie momentul amuzant care a avut loc la ceremonia de transferare a puterii din data de 20 ianuarie 2017. Atunci, Michelle a primit un cadou neaşteptat de la Melania Trump, viitoarea Primă Doamnă.

A fost complet surprinsă de gest, pentru că primirea unui cadou nu era menţionată în protocol. Situaţia a devenit cu atât mai stânjenitoare cu cât nu exista nimeni desemnat cu preluarea cadoului, iar Michelle se întreba dacă urma să facă o fotografie oficială cu acel dar în mână. Din fericire, cel care a salvat situaţia a fost Barack Obama, care a luat micul dar şi l-a dus, cu discreţie maximă, în interiorul Casei Albe. Michelle a dezvpluit că în interiorul cutiei se afla o ramă absolut superbă de la un magazin de lux. "Nimeni nu venea să ia cutia şi nu ştiam ce să fac cu ea. Să fac o fotografie cu acest cadou în braţe...? Protocolul nu menţiona nimic despre o asemenea situaţie. Din fericire, Barack a fost cel care m-a salvat din impas, a luat cutia şi a dus-o în interior", a povestit Michelle. 

Se pare, totuşi, că şi Michelle a creat o situaţie la fel de stânjenitoare pentru precursoarea ei, Laura Bush, la investirea lui Barack Obama ca preşedinte al Americii în anul 2009. Michelle i-a oferit Laurei Bush un cadou, iar soţia lui George Bush a fost puţin încurcată, dar a reuşit să se descurce onorabil şi să treacă peste eveniment.

Mai multe