A violat-o pentru că s-a împiedicat! Explicația halucinantă

16 decembrie 2015 11:20   Internațional
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Ehsan Abdulaziz (46 de ani) este acuzat că a violat o fată de 18 ani. Adolescenta petrecuse o noapte de pomină, iar după aceea a adormit pe canapeaua bărbatului. Fata susține că a violat-o, dar bărbatul se apără spunând că a făcut-o din greșeală, Explicația incredibilă a milionarului a stârnit numeroase controverse în presa internațională, dar decizia judecătorilor a fost și mai șocantă.

Milionarul Ehsan Abdulaziz este acuzat că a violat o adolescentă. Bărbatul dat o explicație absolut haluncinantă pentru a se apăra. El susține că făcuse sex cu iubita lui de 24 de ani și că penisul îi era erect și din greșeală s-a împiedicat, câzând pe fata de 18 ani. Adolescenta l-a cunoscut pe milionar în clubul exclusivist Cirque le Soir din West End , în Londra. Abdulaziz a invitat-o la masa lui, apoi s-a oferit să o ducă acasă la el cu bolidul de lux. Tânăra susține că s-a trezit în timp ce omul de afaceri o viola, dar Ehsan Abdulaziz spune că doar s-a împiedicat. 

„Sunt fragil, am căzut, dar nu s-a întâmplat nimic între mine și fata asta”, a explicat bărbatul, potrivit cotidianului britanic Mirror.

În mod șocant. Ehsan Abdulaziz a fost achitat, după doar 30 de minute de deliberări. Judecătorul i-a permis și să prezinte dovezile în privat, un lucru care se întâmplă extrem de rar. Juriului i-a luat doar 30 de minute să delibereze și să concludă că Abdulaziz nu este vinovat.

Mai multe