A vrut să o violeze în fața lor, dar nu au intervenit! Imagini șocante

22 septembrie 2015 13:17   Internațional
Ultima actualizare:

Camerele de supravegheat CCTV au surprins imagini șocante dintr-un birou. Un bărbat a încercat să își violeze colega de serviciu, chiar sub ochii celorlalți oameni care se aflau în zonă. Cu toate acestea, martorii nici măcar nu au încercat să o ajute pe victimă.

Totul a fost filmat, iar imaginile cu bărbatul încercând să-și violeze colega au făcut conjurul internetului.  Acesta a izbit-o de zid și a început să o dezbrace cu forța, iar, la un moment dat, chiar a țintuit-o la pământ, potrivit dailymail.co.uk.

Imaginile cu tentativa de viol sunt incredibile

După câteva momente, liftul se deschide chiar în dreptul lor, însă bărbatul dinăuntru închide repede ușa, fără a interveni. Violatorul continuă să o agreseze pe femeie până își fac prezența ceilalți colegi de serviciu. Nici aceștia nu fac nimic pentru a opri agresiunea însă, rușinat, bărbatul încearcă să o îmbrățișeze pe victimă și își cere scuze. La sfârșit, după ce a scăpat, femeia începe să îl lovească pe agresor.

Potrivit surselor citate de dailymail.co.uk, cele două personaje nu ar fi implicate în relații amoroase, ci doar profesionale. Videoclipul a împânzit site-urile din China, însă nu se știe unde și când au fost filmate întâmplările.

Mai multe