A vrut un penis mai mare şi şi-a injectat vaselină. Care a fost urmarea experimentului

21 aprilie 2015 12:52   Internațional
Ultima actualizare:

"Baba suferă la frumuseţe" este o zicală românească ce pare să-i vină mănuşă unui american în vârstă de 24 de ani. Bărbatul şi-a injectat vaselină în penis, în speranţa că-l va avea mai mare, însă ce a urmat l-a nenorocit.

Szilveszter este tată a unui copil şi locuieşte în Boston, Statele Unite. La sfatul unui amic, acesta şi-a injectat vaselină în penis ca să devină mai mare.

Americanul şi-a văzut visul cu ochii, chiar dacă acum nu-şi mai poate folosi penisul în scopuri sexuale. Întregul experiment l-a lăsat pe bietul bărbat impotent.

Mai mult decât atât, Szilveszter s-a asigurat pe viaţă că prostia lui nu va mai avea moştenitori.

“Sexul cu soţia mea este atât de dureros. Am renunţat să mă mai culc cu ea. Mi-ar plăcea să am mai mulţi copii, dar dacă nu pot face sex, mi-aş putea pierde familia”, a povestit bărbatul pentru TLC.

“Fiecare zi este un calvar. Mă doare (n.r. penisul) şi sângerează. Am făcut cea mai mare greşeală din viaţa mea”, a a dăugat Szilveszter.

La recomandarea unui prieten acesta şi-a injectat vaselina: “Slăbisem şi mi se părea că penisul meu e mic. După ce mi-am injectat vaselină, eram fericit, era mai mare”.

Însă, după circa 9 luni, bărbatul a avut o surpriză neplăcută. Organul lui sexual s-a umflat, era inflamat şi sângera.

Mai multe