Abia deschis, primul restaurant sub apă nu face faţă cererilor

21 martie 2019 19:55   Internațional
Ultima actualizare:

Bătălie pentru a apuca o masă la primul restaurant subacvatic din Europa!

Localul care s-a deschis recent în Norvegia nu poate găzdui decât 40 de oaspeţi. Însă, încă dinainte de inaugurare, a fost luat cu asalt de cereri. 7.000 de oameni au făcut deja rezervări.

Dar au mult de aşteptat până ce vor putea lua masa aici. Clienţii dau năvală, deşi o porţie de peşte poate să coste 427 $ (1.783 de lei).

Restaurantul seamănă cu un tub uriaş de beton scufundat pe jumătate în Marea Nordului. Are o lungime de 34 de metri şi ajunge pe fundul mării la adâncimea de 5 metri.

Se numeşte Under, care în norvegiană înseamnă minune. Oferă preparate de peşte şi fructe de mare. A fost proiectat de firma de arhitectură Snoehetta, care a creat şi Opera din Oslo, şi Muzeul Memorial 11 septembrie din New York.

Mai există numai câteva restaurante subacvatice, în zone tropicale, cum ar fi Insulele Maldive din Oceanul Indian.

Mai multe