Accident grav pe aerportul Heathrow! Două mașini s-au ciocnit pe pistă, un om a decedat

14 februarie 2018 15:07   Internațional
Ultima actualizare:

Panică în cel mai mare aeroport din Europa. Zeci de pasageri au fost evacuaţi din avioane după un “accident grav” care a avut loc la Terminalul 5 al aeroportului Heathrow, din capitala Marii Britanii.

Nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat, dar se pare că au fost implicate două vehicule care s-au ciocnit pe pistă, informează telegraph.co.uk. Doi bărbați au fost răniți, iar unul dintre ei a fost transportat de urgență la spital. Din nefericire, doctorii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul acestuia a fost confirmat la scurt timp.

Peste 20 de zboururi au fost afectate de acest eveniment neprevăzut, însă personaul încearcă să reducă la minimun perturbarea activității pasagerilor, a declarat purtătoarea de cuvânt a aeroportului londonez.“Lucrăm îndeaproape cu serviciile de urgenţă şi vor urma actualizări. Aeroportul rămâne deschis şi lucrăm pentru ca perturbarea călătoriilor pasagerilor noştri să fie minimă", a declarat aceasta. Mai mulți pasageri au scris mesaje în care au povestit ce s-a întâmplat folosindu-se de paginile rețelelor personale de socializare. Reprezentanții aeroportului și-au cerut oficial scuze pentru neplăcerile create. "Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și pentru întârzierea unor zboruri, dar un accident serios între două vehicule a avut loc pe una dintre piste. Facem tot posibilul să reducem pagubele și ca totul să redevină mai cât mai repede la normal", au anunțat prin intermediul stației.  

Mai multe