Această fată frumoasă ascunde un adevăr şocant

17 martie 2016 8:59   Internațional
Ultima actualizare:

Acum doi ani, în preajma Crăciunului, viața modelului brazilian Paola Antonini s-a schimbat pentru totdeauna. Un accident de mașină i-a curmat cariera, dar nu a îngenuncheat-o.

Paola a continuat să se bucure de viață și să realizeze lucuri obișnuite, dar și extraordinare, chiar dacă a rămas fără un picior după ce a fost lovită de mașină. Chiar dacă cei mai mulți oameni ar fi căzut în butoiul cu melancolie, modelul a decis să-și continue viața și să se bucure de tot ce are ea de oferit.

Paola este extrem de activă: călărește, călătorește, se dă cu skateboard-ul, merge la plajă, face sport, iubește viața și pe cei din jurul ei. Mai mult, chiar dacă are o proteză în locul membrului amputat, frumoasei brazilience nu îi este teamă să-și arate piciorul fals, ba chiar continuă și cu joburile din lumea modei.

Povestea de viață a tinerei este un exemplu care demonstrează că viața trebuie acceptată și trăită cu bune și cu rele și că fiecare om îi este dator sieși însuși cu încercarea de a se bucura de fiecare zi.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe