Acesta e porcul mutant, cu față de om și penis în frunte VIDEO

10 februarie 2015 11:51   Internațional
Ultima actualizare:

Imaginile cu un porcușor de-abia născut, cu față de om și un penis în frunte, au făcut înconjurul Internetului, șocând pe toată lumea.

Animalul, care a suferit diverse mutații genetice, s-a născut într-o fermă din orașul Nanning, în China. El este al 19-lea pui al unei scroafe care aparține lui Tao Lu. Bărbatul a fost șocat când a văzut cum arată patrupedul. Chipul său nu semăna deloc cu cel al unui porcușor, iar în frunte îi atârna un penis.

Vestea bizarului animal s-a răspândit repede, iar după publicarea imaginilor într-un ziar local, fermierul s-a trezit cu numeroase oferte de cumpărare, scrie Mirror.co.uk. Din păcate, creatura nu a mai putut fi tranzacționată căci a decedat la scurt timp după naștere. Porcușorul mutant a fost respinsa de mama sa din cauza aspectului fizic și nici nu a vrut să se hrănească din biberon.

"Toți ceilalți porcușori erau normali, doar acesta era foarte ciudat. E păcat că a murit, aș fi putut obține mai mulți bani pe el decât pe toți ceilalți la un loc", a declarat cu regret Tao Lu.

Mai multe