Acesta este cel mai dezgustător trofeu al unui vânător FOTO

5 august 2015 23:54   Internațional
Ultima actualizare:

Trofeul unui vânător din Marea Britanie a indignat milioane de oameni atunci când fotografia cu acesta a fost publicată pe o rețea social.. Este de necrezut cu ce s-a pozat tânăra vânător. Sigur nu ți-ai dori să fii pe lista neagră a acesteia.

Frumoasa Sabrina Corgatelli, de meserie vânător, a stârnit multe controverse pe o rețea socială. Aceasta a publicat pe contul personal o fotografie cu ultimul ei trofeu. După crocodili, lei sau bizoni a venit și cea mai uimitoare captură. Noua ei mândrie a dezgustat milioane de oameni, care nu au ezitat să o critice.

Ca răspuns la criticile inițiale, Sabrina Corgatelli, a citat biblia: "«Geneza 27: 3» spune: Acum, ia-ți armele, tolba și arcul, și ieși la câmp și vânează pentru mine ". Cu toate acestea, după ce a ocupat prima pagină a ziarelor din întreaga lume, Corgatelli a apărut și la televiziunile din America unde a născocit cea mai ciudată scuză pentru uciderea animalului erbivor: "Girafele sunt animale foarte periculoase... ele te-ar putea răni grav și foarte repede". Aceasta a continuat să spună că nu a fost un "criminal rece" și că ea are "respect" pentru animalele pe care le vânează.

Iată ce a făcut un internaut care a criticat-o pe tânăra vânător

După ce tânăra Cecilia a publicat fotografia cu girafa ucisă pe internet, iubitorii de animale s-au răzbunat, modificând poza în așa fel încât să pară că ea ar fi fost omorâtă de girafă.

Parodie despre uciderea leului Cecil de către dentistul Walter Palmer

Un caz similar a avut loc luna trecută, iulie 2015, când un dentist din Statele Unite, Walter Palmer, a ucis un leu mult iubit în Zimbabwe, în mod ilegal. Internauții au realizat o parodie pe baza producției Disney, "Lion King". Noua versiune a filmului arată cum Simba ascultă de vorbele comice ale tatălui său decedat: ”Trebuie să răzbuni moartea mea, fiule. Urcă la bordul unui avion, zboară spre Minnesota și rupe fața dentistului”.

Mai multe