Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle s-a înstrăinat de familia sa

30 decembrie 2017 15:07   Internațional
Ultima actualizare:

Mama vitregă a lui Meghan Markle a povestit adevăratul motiv pentru care viitoarea soție a prințului Harry s-a înstrăinat de familia din partea tatălui său.

Roslyn Markle a fost soția lui Tom Markle, tatăl lui Meghan, în anii '60, înainte ca bărbatul să o ia de nevastă pe Doria, mama naturală a lui Meghan. Roslyn le-a explicat celor de la RadarOnline că nu a existat vreo ceartă care să conducă la ruperea relațiilor dintre viitoarea prințesă și frații ei vitregi, Samantha și Tom jr. 

După ce prințul Harry le-a spus ascultătorilor de la Radio 4 că familia regală a devenit familia pe care Meghan nu a avut-o niciodată, Roslyn a ținut să reacționeze. 

„Mătușile, unchii și verii din familia Markle au fost la sute și mii de kilometri distanță. Era greu pentru ei să se reunească și să fie o adevărată familie. Nu a fost vorba de tensiune, ci distanța i-a ținut departe unul de celălalt. Când Meghan a terminat liceul, ea a plecat în Northwestern, un oraș dinn Illinois. Când a absolvit facultatea, s-a angajat în Argentina. Apoi, a început serialul Suits și a debutat ca actriță. Toată lumea a fost ocupată, dar distanța a fost mereu cauza principală”, a spus Roslyn.

Mai multe