Adio pandemie! Doi americani și copiii lor trăiesc de doi ani pe o insulă pustie

15 noiembrie 2021 17:36   Internațional
Ultima actualizare:

Andrew şi Ellen Fisher din Orange County, California, nu îşi fac deloc griji de evoluţia globală a pandemiei de COVID-19. Şi asta pentru că au fugit la timp din calea urgiei şi trăiesc de mai bine de doi ani pe o insulă pustie.

Şi-au văzut visul cu ochii! Vegetariană convinsă de la vârsta de 16 ani, Ellen Fisher a adus pe lume patru copii şi a decis să fugă cu ei într-un paradis exotic şi să îi educe acasă pentru a-i proteja de riscurile contaminării şi de pericolele din societate. Ea a devenit vedetă pe reţelele sociale după ce a postat mai multe fotografii şi filme cu Elvis, 10 ani, Sandy, 6 ani, Scout, 3 ani, şi Koufax, de câteva luni. 

Femeia de 34 de ani are peste 725.000 de urmăritori pe Instagram şi povesteşte cum ea şi soţul ei, Andrew, au luat această decizie de a se muta în Hawaii şi de a trăi în mare parte din ceea ce cultivă în grădina lor. Ei locuiau la o fermă din Orange County şi la finele anului 2019 au decis să îşi ia lumea în cap. Aşa au ajuns în Hawaii, unde Ellen l-a născut pe Koufax, fiind asistată la naştere chiar de soţul ei şi de câteva localnice care au venit cu bărcile să îi ajute. Ellen şi Andrew au aflat de dezastrul produs de pandemie şi că peste cinci milioane de pământeni au pierit răpuşi de virus citind informaţiile de pe Internet. 

După ce s-au mutat aici Ellen a devenit extrem de activă pe Instagram şi pe YouTube unde promovează vegetarianismul pe canalele Epic Vegan Food şi Epic Plant-Powered Kid Food. 

Ea explică simplu cum îşi educă acasă copii folosind materiale didactice de pe Internet şi cum se hrănesc toţi şase cu mango, avocado, ananas, papaya, banane şi pâine făcută în casă. Ellen şi Andrew s-au îndrăgostit la 15 ani, au făcut Facultatea de Economie împreună şi au absolvit în acelaşi timp. S-au căsătorit şi în prezent trăiesc din banii câştigaţi din canalele de pe Internet. Ei au redus orice contact cu lumea exterioară după declanşarea pandemiei, ca o măsură de protecţie.

Mai multe