Adolescentă de 18 ani, violată pe stradă. Două femei au ținut-o în timpul actului

23 septembrie 2016 9:27   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie a fost agresată, jefuită și violată pe stradă. Două femei au țintuit-o la pământ și i-au furat bunurile, în timp ce un bărbat a abuzat-o sexual.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 2.50 noaptea. Adolescenta de 18 ani a fost abordată de trei persoane, două femei și un bărbat, pe o stradă din Manchester, Anglia. Bărbatul a pus-o la pământ, iar apoi una dintre femei l-a ajutat să o țină în timp ce cealaltă o jefuia, potrivit Metro.

Apoi, bărbatul a violat-o pe tânără, după care a fugit împreună cu celelalte două agresoare. Polițiștii spun că femeia care a țintuit-o la pământ pe victimă a fost descrisă ca având vârsta de aproximativ 18 ani, rasă mixtă, slabă și cu părul prins în coadă. Aceasta ar fi vorbit într-un accent local.

A doua femeie, cea care a jefuit-o pe adolescentă, a fost descrisă ca având aproximativ 20 de ani, rasă mixtă, cu părul prins într-o coadă neglijentă și cu un accent local.

Bărbatul ar fi alb, tot de aproximativ 20 de ani, cu o figură zveltă și cu fața bărbierită. Acesta a fost descris ca purtând haine sport.

Acum, autoritățile englezești sfătuiesc locuitorii din Manchester, care recunosc descrierea celor trei agresori și cred că i-ar fi văzut în zona centrală în jurul orelor 2 și 3, să contacteze imediat poliția.

În prezent, femeia agresată primește îngrijiri specializate la Unitatea de Infracțiuni Sexuale Grave din cadrul Poliției din Manchester. „Acesta a fost un atac cumplit asupra unei tinere femei, care a lăsat-o, este de înțeles, extrem de afectată. Îi oferim sprijin cu ajutorul ofițerilor special pregătiți și am inițiat o investigație în acest caz”, a declarat Dave Moores, Detectiv Inspector al instituției la care se află victima.

Mai multe