Adolescentă gravidă, bătută cu bestialitate de familie pentru a avorta. Ce au făcut cu trupul bebeluşului

4 iunie 2015 10:39   Internațional
Ultima actualizare:

Patru persoane sunt acuzate că au bătut o fată de 13 ani gravidă pentru ca acesta să avorteze copilul. Copila, care acum are 16 ani, le era rudă şi a fost profund traumatizată de abuz. Ea a povestit chinul prin care a trecut de abia acum.

Cât cei patru au aflat că fata era gravidă în opt luni, în 2013, ei au decis să rezolve problema avortului pe cont propriu. Iniţial, fetei i s-au dat multe pilule contraceptive, dar cânt asta nu a funcţionat, ea a fost bătută până a născut prematur, conform poliţiei din Dallas, Texas. 

Raportul oamenilor legii spune că fata a fost ţintuită la podea şi o rudă a stat pe burta ei. Ceilalţi au lovit-o cu picioarele şi pumpii, iar fetei i s-a pus o pernă peste gură pentru a nu fi auzită, conform mirror.co.uk.

Rudele au recurs la această soluţie de teamă că asistenţii sociali vor veni peste ei dacă fata naşte la spital. Ei i-au spus: "Curvo, nu o să îmi ia copiii din cauza ta". 

Fata a povestit că bătaia a durat cam şase ore, când grupul a observat sânge între picioarele ei. A fost pusă într-o cadă, unde a leşinat. Atunci, rudele i-au luat copilul născut mort şi au încercat să îi ardă pe un grătar de metal. Ei au încercat să scape de cadavru cu ajutorul unei a cincea persoane. 

Poliţia a arestat cei cinci suspecţi şi caută încă rămăşitele bebeluşului. 

Mai multe