Alegeri SUA 2020. Rapperul Kanye West a votat pentru el însuși

4 noiembrie 2020 11:58   Internațional
Ultima actualizare:

La alegerile din SUA 2020, rapperul şi antreprenorul Kanye West a declarat că a votat pentru el însuşi. West și-a anunțat candidatura la prezidențiale în luna iulie.

West, care a votat din statul american Wyoming, şi-a scris numele pe buletinul de vot, potrivit unui videoclip cu el votând, publicat marţi. „Azi votez pentru prima dată în viaţă pentru preşedintele Statelor Unite şi o fac pentru cineva în care am cu adevărat încredere ... eu", a precizat vedeta într-o altă postare pe Twitter.

Alegeri SUA 2020. Kanye West și-a anunțat candidatura în astă-vară

West îşi anunţase candidatura la prezidenţiale în luna iulie, însă numele său nu a apărut pe buletinele de vot în mai multe state deoarece rapperul nu a respectat termenele de înregistrare, potrivit Agerpres. "Trebuie să îndeplinim promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»", a scris rapperul pe Twitter astă-vară. El îşi exprimase anterior susţinerea pentru preşedintele Donald Trump.

CITEȘTE ȘI: Kanye West, afirmații bizare în miting-ul pentru cursa prezidențială! Un mesaj divin i-ar fi împiedicat soția să avorteze

Mai multe