Amanta lui Pablo Escobar dă în judecată Netflix. Ce a deranjat-o pe fosta jurnalistă

29 martie 2018 9:33   Internațional
Ultima actualizare:

Amanta lui Pablo Escobar, unul dintre cei mai temuţi şi renumiţi traficanţi de droguri, a dat în judecată Netflix după ce a urmărit serialul "El patron del Mal".

Motivul pentru care aceasta a dat în judecată Netflix este unul cât se popate de simplu. A fost teribil de deranjată de modul în care a fost portretizată în serialul "El patron del mal". Mai mult decât atât, ea susţine că regizorii au furat pasaje din cartea sa, care a fost publicată în anul 2007 şi nu i-au plătit drepturile de autor.

Fosta jurnalistă, Virginia Vallejo spune că a negociat cu cei de la Netflix ca aceştia să se folosească de informaţii din cartea ei, însă nu au ajuns la o înţelegere, aşa că aceştia au folosit oricum scene din carte, relatează ştirileprotv.ro

Amanta lui Escobar nu este prima persoană care i-a fost apropiată traficantului şi care alegte să vorbească despre mitul din spatele omului Pablo. Fiul lui Pablo Escobar, supranumit "Regele Cocainei" a vorbit deschis despre viaţa tatălui său din dorinţa de a clarifica imaginea care i-a fost conturată acestuia de-a lungul timpului de către mass-media. În ciuda faptului că este conştient că poveştile sale nu vor arunca o urmă de lumină asupra vieţii lui Escobar, Sebastian Marroquin susţine că este esenţial ca acestea să nu rămână nespuse. Fiul lui Escobar este de părere că imaginea tatălui său a fost demonizată şi exagerată. Pe de altă parte, nu neagă că era un om de temut, cu o moralitate îndoielnică.

Fiul lui Escobar a mărturisit că are amintiri plăcute alături de tatăl său, dar şi că îşi aminteşte cu oroare actele de o cruzime greu de imaginat pe care acesta le săvârşea fără a manifesta cea mai mică urmă de remuşcare sau compasiune. Sebastian a rememorat numeroasele dăţi în care l-a rugat pe Escobar să înceteze să plaseze bombe. să răpească şi să ucidă oameni. „I-am spus în față de o mie de ori că nu sunt de acord cu bombele pe care le-a plantat, că a răpit și a ucis oameni. Știam că violența pe care o provoca se va întoarce împotriva noastră”, a declarat acesta.

Mai multe