Angela Merkel, ținta unor protestatari revoltați. Au aruncat cu roșii în ea

6 septembrie 2017 10:07   Internațional
Ultima actualizare:

Cancelarul german, Angela Merkel, nu a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului și a fost ținta unor atacuri cu roșii.

Poliția defășoară investigații după ce cancelarul german a fost lovit în șoldul stâng de o roșie în timpul unui discurs. Campania cancelarului este una destul de agitată, fiind marcată de numeroase proteste zgomotoase.

Două roșii au fost aruncate dinspre public la oprirea din Heidelberg, la o universitate din sudul Germaniei. Una dintre roșii a lovit-o din plin pe moderatoarea Claudia von Brauchitsch. Merkel a scăpat neatinsă de roșie și i-a oferit jurnalistei un șervețel.  Incidentul a avut loc în timpul primei opriri din program, care a durat 40 de minute și a strâns un număr de 3.000 de oameni. Roșiile au fost aruncate dinspre un grup mic de protestatari care a început să fluiere și să o numească pe Merkel mincinoasă și trădătoarea propriului popor.

Cancelarul german a înfruntat criticile celor care nu sunt de acord cu politica sa de primire a refugiaților și a declarat că “ protestatarii de dreapta care nu sunt de accord pot doar să se revolte și atât.”                                                                               

Mai multe