Apel șocant la poliție! Pisica nu i-a lăsat să intre în casă

5 iunie 2015 22:02   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat din Connecticut (SUA) a sunat la poliție după ce pisica lui nu l-a mai lăsat să intre în casă timp de patru ore. Polițiștii i-au găsit pe el și pe soția lui speriați, așteptând pe lângă ușă.

Mohammed Lokman a sunat la urgențe să se plângă de faptul că pisica lui a devenit prea agresivă și nu îl mai lasă să intre în casă. Felina l-a mușcat și l-a zgâriat pe picior, așa că bărbatul a decis să iasă din casă împreună cu soția lui, informează gawker.com.

După aproximativ patru ore de așteptat, Mohammed nu a mai rezistat și a sunat poliția. Operatoarea de la secția de urgențe care i-a răspuns la telefon a fost uimită când a auzit că este vorba despre o pisică. După ce i-a spus care este problema, operatoarea a trimis un echipaj de poliție la fața locului, pentru a scoate pisica agresivă din casă și pentru a investiga ce este în neregulă cu ea.

Bărbatul a relatat că pisica născuse cu o zi în urmă, iar Katrina Wargo, de la Protecția Animalelor din Stamford, a justificat comportamentul pisicii ca fiind unul protectiv față de puii ei. Aceasta a declarat că cel mai probabil nu și-a recunoscut stăpânul și s-a simțit amenințată.

În cele din urmă, cei doi au reușit să intre înapoi în casă, însă au fost sfătuiți să stea departe de felină  în timpul acelei nopți. Wargo a declarat că și cel mai drăguț animal poate deveni agresiv atunci când este speriat și se simte amenințat.

Mai multe