Arată ca o clădire părăsită, dar vei fi uimit de ce se ascunde în interior

28 iulie 2016 13:58   Internațional
Ultima actualizare:

Este situată astfel încât poate trece ușor neobservată, se poate ajunge aici și printr-un tunel secret care conduce la o peșteră, dar nu ai fi uimit să vezi ce se ascunde în interiorul acestei locuințe.

Ei o numesc "Gaura din perete" - iar asta din cauza faptului că accesul chiar se face printr-o gaură într-un perete.Jim Perry și Susie Seui vând una dintre puținele proprietăți private situate în pereții orașului Berwick din Norhumberland  care are propriul tunel secret, potrivit Mirror.co.uk

Cuplul a declarat că a cumpărat această locuință în anii '80, dar consideră că este timpul să se mute. "Această parte a zidului a fost construită în anii 1800, servind ca siloz pentru o companie de whisky. La un moment dat, întregul siloz a luat foc, iar apoi a fost reconstruit și a fost deținut de armată. Atunci când am cumpărat-o, proprietatea fusese un magazin de muzică, dar noi am transformat-o într-o locuință", a declarat Susie. 

Printre cele mai importante îmbunătățiri aduse se numără adăugarea geamurilor duble la ferestre și izolarea termică. Susie a mărturisit că s-a îndrăgostit de aceest loc atunci când ea și Jimmy, editor de reviste, căutau un loc unde să se mute în orașul Northumberland. Aveau de ales între această locuință și o caravană. 

"Gaura din perete a fost de fapt descoperită de un prieten de-al nostru care este arheolog și pe care a adus-o în atenția noastră."

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe