Archie a făcut primii pași. Meghan Markle și prințul Harry își doresc ca fiul lor să trăiască ferit de ochii presei

12 octombrie 2020 17:23   Internațional
Ultima actualizare:

Meghan Markle a dezvăluit că a avut de suferit după nașterea lui Archie. Meghan a mai povestit și că Archie a făcut primii pași în carantină.

Meghan Markle (39 de ani), soția prințului Harry (36 de ani) a dezvăluit că a suferit după ce a născut. În 2017, ea și-a părăsit țara și cariera de actriță pentru a se alătura prințului în Marea Britanie. La acea vreme, ziarele din întreaga lume au început să scrie despre ea. Într-un interviu acordat ziaristului Tom Bradby, Meghan a spus că a suferit din cauza zvonurilor lansate în presă la adresa sa, mai ales după nașterea micuțului Archie. ”Eram în vizită oficală în Africa de Sud, eram obosită. Trebuia să-i fac baie lui Archie. Eram epuizată. Mulți nu știu, dar era ca un maraton între două evenimente oficiale. Fugeam să mă asigur dacă fiul a mâncat. Era prea mult”, a spus ea.

Meghan Markle l-a arătat în sfârșit pe Archie. Micuțul seamănă leit cu prințul Harry

Meghan Markle dă tonul la modă! Costumaţia pe care a purtat-o la US Open şi-a dublat preţul

Micuțul Archie, crescut departe de ochii presei

Meghan Markle a decis ca fiul său și al prințului Harry să crească departe de ochii presei. Micuțul Archie, care are în prezent un an și șase luni, a crescut. Este deja băiețel mare. A făcut primii pași în timp ce se aflau în carantină. Toți trei locuiesc într-o vilă elegantă din Santa Barbara. ”Am văzut amândoi când a făcut primii pași și când a căzut prima oară”!, a povestit prințul Harry. ”Este pur și simplu fantastic faptul că am avut șansa să-l vedem cum crește. Dacă nu era pandemia de COVID-19, am fi călătorit mai mult și am fi pierdut aceste momente importante de familie”, a spus Meghan Markle. Ea a spus că micuțul e bine, aleargă peste tot. Trebuie să fie mereu cu ochii pe el. De când e peste Ocean, Archie a fost văzut doar o dată, la prima lui anivesrare, în ziua de 6 mai. Meghan Markle spune că a suferit după naștere.

Mai multe