Arnold, amendat că merge pe bicicletă fără cască

18 martie 2015 23:59   Internațional
Ultima actualizare:

Domnu’ poliţist l-a terminat! Arnold Schwarzenegger (67 de ani) a fost tras pe dreapta de o patrulă pentru că mergea pe bicicletă fără caschetă pe cap. El a fost amendat cu 111 $.

Starul, binecunoscut din filmele „Terminator” şi „Predator”, a vrut să le demonstreze şoferilor că el nu este un biciclist ca oricare altul.

Aflat în Melbourne, Australia, cu ocazia unei competiţii anuale de culturism, Arnold Schwarzenegger s-a aventurat, luni, la o plimbare cu bicicleta pe străzile arhipline din centrul oraşului. În jur de 14.30, în zona Southbank, fostul guvernator de California a fost zărit de o patrulă de poliţie, care l-a somat să tragă pe dreapta. Crezând că poliţiştii l-au recunoscut pe marele actor de la Hollywood, Arnold a oprit imediat. Mare i-a fost mirarea când a constatat că oamenii legii nu l-au tras pe dreapta pentru o fotografie.

Starul american în vârstă de 67 de ani nu purta cască de protecţie, ceea ce este ilegal în Australia, şi a fost taxat. Fără să comenteze nimic, Schwarzenegger, cu o avere de 300 de milioane de dolari, a primit cu zâmbetul pe buze amenda de circa 111 dolari (circa 465 de lei) pentru că a circulat pe străzile publice fără să se asigure cu caschetă pe cap. Cu toate acestea, poliţiştii au fost indulgenţi, pentru că, în mod normal, amenda pentru o astfel de infracţiune este de 185 de dolari. La sfârşit, actorul s-a pozat cu cei doi poliţişti şi le-a oferit autografe.

Mai multe