Aşa arată cea mai grea rochie de mireasă din lume

21 iunie 2017 20:05   Internațional
Ultima actualizare:

A fost o nuntă ca în poveşti! Victoria Swarovski, moştenitoarea imperiului Swarovski, a purtat cea mai grea rochie de mireasă din lume. Deşi cântărea 46 de kilograme, o făcea ca o prinţesă din basme.

Trei zile a durat distracţia la nunta de milioane de euro a Victoriei Swarovski, de 23 de ani, cu omul de afaceri Werner Mürz, de 40 de ani, care a avut loc recent la Trieste, oraş din nord-estul Italiei.

Mireasa a purtat o rochie încrustată cu  500.000 de cristale Swarovski şi un voal cu trenă de opt metri lungime. Rochia fabuloasă, decorată manual, care a costat 800.000 de euro (3.671.912 de lei), a fost realizată de celebrul stilist cu origini filipineze, Michael Cinco, care are atelier în Dubai şi a făcut haine pentru numeroase vedete, cum ar fi Beyoncé, Jennifer Lopez, Rihanna, Lady Gaga şi Naomi Campbell. În picioare, mireasa a purtat pantofi foarte eleganţi marca Jimmy Choo, extrem de înalţi, încrustaţi de asemenea cu cristale Swarovski.  Chiar dacă abia ducea rochia, atât de grea, Victoria a găsit resurse să şi cânte în faţa celor 250 de invitaţi de la nunta sa. Ea este o cântăreaţă cunoscută deja în Austria. Victoria l-a cunoscut pe Werner în 2010 şi s-au logodit în luna mai.Ea este fiica Alexandrei şi a lui Paul Swarovski, care se ocupă de faimoasa companie producătoare de cristale ce poartă numele familiei. Compania Swarovski a fost fondată în 1895 de către Daniel Swarovski.

Uite rochia de mireasă prăjitură!

O altă rochie de mireasă cu totul deosebită a fost realizată de designerul Emma Jayne din Londra. Chiar dacă pare incredibil, e o rochie sută la sută comestibilă. Rochia de mireasă prăjitură a fost confecţionată din ciocolată, glazură, flori din zahăr şi marţipan. A fost prezentată la un concurs internaţional de torturi. Toţi cei care au văzut-o au spus că era mult prea frumoasă pentru a mânca din aceasta.

Mai multe