Ăsta da noroc! Cum a reuşit un medic britanic să scape din colţii unui rechin

14 noiembrie 2017 15:46   Internațional
Ultima actualizare:

A fost la un pas de moarte, iar acum le poveşte tuturor experienţa îngrozitoare prin care a trecut. Charlie Fry, un medic britanic stabilit în Australia de două luni, a fost a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf în apropiere de Sydney. Bărbatul a reuşit să se salveze după ce şi-a amintit un tutorial de pe YouTube realizat de Mick Fanning, un celebru surfer care a supravieţuit întâlnirii cu un rechin alb în 2015.

„În apă mă gândeam doar că voi muri, nici măcar nu am realizat că m-a muşcat”, a povestit bărbatul, care este pasionat de surf. El se afla cu mai mulţi prieteni în largul plajei Avoca, la nord de Sydney. La un moment dat a fost atacat de un rechin, care a încercat să-i smulgă braţul, scrie Daily Mail.

Bărbatul a reacţionat aşa cum învăţase dintr-un tutorial de pe YouTube realizat de surferul Mick Fanning. „Mi-am amintit ce zicea Mick, să îi dai un pum în nas. Aşa că am început să-l lovesc cu putere”, a mai spus Charlie, care a reuşit după să se urce pe placă şi să-şi avertizeze prietenii.

Ajuns la mal, medicul a observant rana de la mână şi a fost transportat la spital. Din fericire, s-a ales doar cu o muşcătură şi o sperietură soră cu moartea. Chiar şi aşa, britanicul a declarat că nu are de gând să stea departe de ocean şi că imediat ce-şi va da bandajul jos se va întorce pe placa de surf.

Mai multe