Atac armat pe aeroportul din Florida: cinci morți și 13 răniți

6 ianuarie 2017 20:37   Internațional
Ultima actualizare:

O persoană înarmată a deschis focul pe un Aeroportul Lauderdale-Hollywood din Florida, Statele Unite. Atacatorul a împușcat 18 persoane

Fostul secretar de presă al fostului președinte american, George W. Bush, se afla la față locului și a publicat pe contul său de Twiiter că poliția l-a înștiințat că mai mulți oameni au fost răniți, informează BuzzFeed.

Conform surselor locale de presă, poliția a prins un suspect, precizează Euro News.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, 18 persoane au fost împușcate. Cinci dintre acestea nu au supraviețuit, iar alte 13 au fost rănite, informează Digi 24. Atacatorul a deschis focul asupra persoanelor care își ridicau bagajele de la terminalul sosiri. Conform unor surse locale, atacatorul, un tânăr, a fost îmbrăcat într-un tricou pe care scria Star Wars. el a fost imobilizat de polițiști atunci când s-a oprit să-și reîncarce arma.

UPDATE: Aeroportul a fost evacuat. Surse de presă locale spun că ar fi vorba despre mai multe victime, dar informația nu a fost momentan confirmată de polițiști.

UPDATE: La fața locului se află echipajele însărcinate cu investigarea unor astfel de cazuri. Se crede că suspectul reținut ar fi chiar atacatorul. Aeroportul a fost temporar închis.

Mai multe