Atac terorist în Turcia: doi morți și cel puțin 35 de răniți

4 martie 2016 11:18   Internațional
Ultima actualizare:

În Turcia a avut loc un atac terorist care s-a soldat cu moartea a doi polițiști și zeci de persoane rănite. Atacul a fost comis de doi militanți ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan și s-a manifestat prin folosirea unei mașini-capcană și a unor rachete.

Vineri, 4 martie, provincia Mardin sud-estul Turciei a fost lovită de un atac terorist în urma căruia doi polițiști și-au pierdut viața, iar alte 35 de persoane au fost rănite, relatează Agerpress. Aceștia au fost victimele unei mașini-capcană plasată de doi militanți ai Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK),

Atentatul survine la numai o zi după un atac comis la Istanbul împotriva unui autobuz al poliției și revendicat de gruparea radicală de stânga Frontul Partidului Revoluționar de Eliberare a Poporului (DHKP-C). Autoarele atacului de la Istanbul sunt două femei, membre ale DHKP-C, care au fost lichidate de forțele de intervenție speciale turce.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe