Au agresat o femeie pentru că n-a vrut să facă sex în trei cu ei: „Vreau s-o f**i pe soția mea!"

3 august 2016 13:02   Internațional
Ultima actualizare:

David (41 de ani) și Sarah Finan (37 de ani) au invitat o femeie la ei acasă, apoi i-au sugerată să ia parte la o partidă de sex în trei, aceasta din urmă refuzând oferta. Beți peste măsură, cei doi au început s-o agreseze sexual.

Deși femeia a refuzat vehement, cei doi soți nu au țintut cont de decizia ei. Cuplul este acuzat că a agresat-o sexual. Potrivit spuselor ei, cei doi „i-au băgat mâna în chiloți fără voia ei”, la reședința lor din Kent, Regatul Unit al Marii Britanii. 

Femeia i-a dat în judecată și îi acuză de hărțuire sexuală. Aceasta susține că nu le-a dat nicio clipă de înțeles că ar vrea să facă sex cu ei, potrivit Daily Star.

Sarah ar fi încercat să îi dea tricoul jos: „Am crezut că o face pentru că e beată, dar am simțit că ceva e în neregulă”. Apoi, David ar fi început să o pipăie pe femeie și i-a dat jos lenjeria intimă, deși ea l-a implorat să se oprească. David ar fi strigat la ea spunându-i: „ „Vreau s-o f**i pe soția mea”, relatează Mirror

Spusele victimei au fost dovedite. ADN-ul femeii a fost găsit pe degetele lui Sarah, care a agresat-o sexual. 

Soții Finan susțin că femeia ar fi fost de acord cu toate acestea și că nu înțeleg de ce îi acuză de hărțuire. Procesul nu s-a încheiat încă.

Mai multe