Au descoperit extratereștrii? NASA face dezvăluiri senzaționale

10 mai 2016 18:16   Internațional
Ultima actualizare:

Subiecte precum OZN-urile și extratereștrii au făcut deliciul oamenilor din toată lumea pentru zeci de ani. Vânătorii de mituri s-au delectat cu o veste mult așteptată: NASA face publice informații cu privire la descoperirile din ultimii ani.

Agenția Spațială realizează o teleconferință marți, 10 mai, de la ora 20:00 (ora României), pentru a anunța descoperirile făcute de Telescopul Kepler, instrumentul trimis pentru descoperirea vieții pe alte planete, se arată într-un comunicat al NASA, citat de Daily Star.

Pentru a pune gaz pe foc și a alimenta astfel teoriile conspirației, Ellen Stofan, principalul om de știință din cadrul NASA, a indicat prezența vieții în afara Pământului: "Cred că vom descoperi dovezi clare ale vieții de pe alte planete în 20-30 de ani."

Telescopul Kepler a costat 411 milioane de lire sterline și a fost lansat în martie 2009. Principala lui misiune este descoperirea planetelor asemănătoare Terrei, care să poată adăposti viețuitoare.

Anul trecut, NASA a anunțat că a descoperit o planetă asemănătoare Pământului, care are potențialul de a fi locuită de extratereștri. Planeta a fost numită Kepler-452b și are temperatura ideală pentru apă și viață. Este cu 60% mai mare decât Pământul.

Mai multe