Avea permisul suspendat pentru 45 de ani, dar l-au prins conducând

2 februarie 2015 12:21   Internațional
Ultima actualizare:

Un şofer grăbit din Australia care avea permisul suspendat pentru o perioadă de 45 de ani a fost oprit în trafic după ce a a depăşit viteza legală de circulaţie.

Tânărul din Milperra, New South Wales, Austalia avea permisul suspendat pentru o perioadă de 45 de ani după ce a fost înregistrat de aparatele radar cu o viteză de 35 de kilometri peste viteza legală. Sancţiunea a fost aspră din cauză că tânărul era elev al unei şcoli de şoferi la data producerii incidentului, iar oamenii legii s-au gândit să-l înveţe minte.

Pedeapsa nu l-a ţinut departe pe teribilistul tânăr de volan. Şi-a falsificat un permis de conducere şi circula cu acesta. Până vineri, când o patrulă l-a oprit pe bărbat la volanul maşinii pe care o conduce, un Mercedes C63, pentru că a plecat în viteză de la semafor şi a depăşit din nou viteza admisă pe acea porţiune de drum. La un control al actelor, poliţiştii şi-au dat seama de faptul că permisul este unul fals şi l-au reţinut pe tânăr, informează dailytelegraph.com.au.

Mai multe