Barack Obama a dansat pe ritmuri de tango în Argentina

24 martie 2016 8:46   Internațional
Ultima actualizare:

Preşedintele american, Barack Obama, a făcut miercuri (23 martie) o vizită diplomatică în Argentina pentru a-l întâlni pe liderul acestei ţări, Mauricio Macri. Statul gazdă i-a pregătit lui Obama o seară de neuitat în care a fost invitat la tango. Acesta se pare însă că a ignorant apelurile care i-au cerut să revină în ţară în condiţiile în care Europa a fost din nou lovită de un atentat terrorist.

Potrivit Daily Mail, Barack Obama a petrecut seara de 23 martie pe ritmuri de tango în Buenos Aires, capitala Argentinei. După ce a făcut o vizită istorică în Cuba, acesta a avut o întâlnire diplomatică şi cu liderul argentinian, Mauricio Macri. Preşedintele american s-a bucurat de ritmurile tangoului după ce a fost invitat la dans de o frumoasă argentiniană.

Obama pare să fi ignorant apelurile lui Donald Trump și ale lui Ted Cruz de a se întoarce în țară în condițiile în care în timpul vizitei sale diplomatice în America de Sud, Europa a suferit din nou o tragedie după atacurile de la Bruxelles.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe