Bătaie pentru titlul de Miss Bum Bum

7 noiembrie 2018 12:47   Internațional
Ultima actualizare:

Bătaie pentru titlul de Miss Bum Bum, în Brazilia. Miss Poponeţ 2018 a fost desemnată Ellen Santana, dar anunţul a stârnit indignare şi o altă concurentă, Aline Uva, a sărit la bătaie pe motiv că „laureata” are cărnosul din plastic.

Bătaie pentru titlul de Miss Bum Bum, luni seara, la Club Eazy din Sao Paulo.! După ce a fost desemnată Miss Poponeţ 2018, dansatoarea şi fotomodelul Ellen Santana (31 de ani) a avut parte de un atac din partea Alinei Uva (27 de ani), din Rio Grande Do Sul, sudul Braziliei, care a luptat şi ea pentru mult râvnitul titlu. Atmosfera a fost cuprinsă de haos. Ea îi reproşează câştigătoarei că nu ar avea posteriorul natural. Uva, care este maseuză de meserie, i-a strigat Ellenei că fundul ei a fost operat şi mărit pe cale chirurgicală şi i-a smuls eşarfa obţinută pentru victorie.

“Am tras-o de fund pe câştigătoare, fiindcă sunt singura femeie care merită titlul. Am îndeplinit toate regulile jocului, fundul meu e adevărat, dar fundul ei e de plastic. Miss Bumbum e o farsă. Pot să dovedesc totul”. “Am muncit din greu şi merit acest titlu fiindcă poponeţul meu e de departe cel mai tare. Ca să fii căştigătoare trebuie să ştii să pierzi. Dacă aş fi pierdut, aş fi făcut-o cu demnitate, spre deosebire de ea”, i-a răspuns câştigătoarea.

Organizatorii competiţiei anuale au fost obligaţi să intervină pentru a calma scenele nebuneşti şi s-au asigurat că Ellen Santana a primit înapoi eşarfa de învingătoare. Jurnalistul şi fondatorul concursului, Cacau Oliver, spune că “drama face parte din competiţie”. Câştigătoarea Ellen Santana a primit 50.000 de reali brazilieni (53.924 de lei), drept premiu. “Acum vreau să fiu o inspiraţie pentru femeile din întreaga lume să le arăt că pot obţine orice visează, chiar dacă vor avea de înfruntat adversarele”, a spus ea. Nu s-a speriat că anul acesta a fost bătaie pentru titlul Miss Bum Bum.

Mai multe