Beat criță la nuntă! Cum s-a făcut de râs mirele VIDEO

17 iunie 2015 22:35   Internațional
Ultima actualizare:

La nunta ei, o mireasă și-a privit soțul distrugând întreaga petrecere. Acesta s-a îmbătat și a început să se dea în spectacol, spre groaza proaspetei lui soții. Mirele i-a făcut un dans în poală miresei, însă acesta nu s-a putut ține pe picioare până la capăt.

Bărbatul de care s-a îndrăgostit a făcut-o de rușine la nuntă pe o mireasă. Acesta a băut prea mult, iar la dansul în poală nu și-a mai putut ține echilibrul și a căzut peste ea, făcând-o de rușine în fața tuturor invitaților.

După ce s-a agitat pe lângă scaunul pe care stătea mireasa, mirele s-a dus la ea și a început să-i facă un dans în poală. Din nefericire pentru proaspăta lui soție, acesta nu a reușit să mai stea pe picioarele lui, iar, la un moment dat, a căzut peste ea, pe langă scaun, ajungând pe podeaua restaurantului. Invitații s-au amuzat pe seama lui, însă mireasa nu a fost prea fericită, după cum se vede în videoclip. Când s-a ridicat de pe scaun, s-a dus supărată la domnișoarele de onoare, care au încercat din răsputeri să o consoleze.

Dansul mirelui beat

Mai multe