Bebelușul Charlie a murit înainte de a împlini un an! Părinții au anunțat plecarea lui la Ceruri

28 iulie 2017 21:40   Internațional
Ultima actualizare:

Părinții lui Charlie Gard au anunțat vineri, 28 iulie, că fiul lor s-a stins din viață. După ce s-au luptat pentru a se agăța de orice speranță de a-l salva, părinții lui vor trebui să trăiască de acum fără micuțul Charlie.

Charlie Gard, bebelușul în vârstă de doar 11 luni, s-a stins din viață cu o săptămână înainte de prima lui aniversare a zilei de naștere, precizează Daily Mail. anunțul a fost făcut de mama bebeșului, Connie Yates: „Micuțul nostru băiețel frumos s-a stins, suntem mândri de tine Charlie.”

Cu o zi înainte de deces, judecătorii au respins cererea părinților copilului de a-l duce acasă pentru a muri alături de ei. Charlie Gad a fost ținut în tot acest timp, conectat la un aparat medical special care-i mențineau funcțiile vitale funcționale.

Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire micuțului din cauza bolii genetice incurabile de care a suferit și din acest motiv nu le-au permis părinților lui să-l transfere la un alt spital din străinătate. Connie și Chris Gard au renunțat să mai lupte în instanță pentru acest drept pentru că și-au dat seama că indiferent de rezultatul procesului, ar fi prea târziu pentru Charlie.

Mai multe