Bebelușul regal seamănă ca picăturile de apă cu Charlotte și George! Kate, cea mai fericită mămică

24 aprilie 2018 8:22   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Middleton a dat ieri naștere de-al treilea copil. Ducesa de Cambridge și Prințul William și-au prezentat băiețelul în fața întregii lumi pe treptele spitalului St. Marry din Paddington. Kate a născut pe cale naturală fără nicio complicație, la capătul a cinci ore de travaliu.

Kate Middleton și prințul William au pășit bucuroși afară din aripa spitalului St Mary's, arătându-l întregii lumi pe micuțul prinț. După ce au zâmbit pentru poze și au salutat mulțimea, cei doi au comentat despre numele celui mic.  „O sa aflați mai devreme...sau mai târziu”, a glumit William. Imaginile adorabile cu nou-născutul arată cât de mult seamănă cu frățiorul lui, George și cu surioara Charlotte. 

Nici că se putea potrivi mai bine! Kate și William s-au bucurat de venirea pe lume a celui de-al treilea lor copil cu ocazia Sfântului Gheorghe. Pentru multe mămici, amintirile din sala nașterii nu sunt foarte plăcute, dar venirea pe lume a noului prinț al Marii Britanii a avut loc fără nicio problemă. Kate ar fi folosit o tehnică medicală numită hipnonaștere, care se bazează pe relaxarea totală a pacientului. A refuzat injecțiile epidurale și nu a luat niciun calmant pe timpul nașterii. 

Mai multe