Best of TikTok! Experiența neprevăzută a unei tinere care s-a cuplat cu un bărbat pe Tinder. Imaginile au devenit virale

13 decembrie 2021 14:36   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără aflată în căutarea sufletului pereche a avut parte de o experineță neobișnuită. Abby a povestit pe cea mai în vogă rețea socială a momentului, TikTok, cum a decurs o întâlnire cu un bărbat pe care-l cunoscuse pe Tinder, întâlnire care a avut un final neașteptat.

O relație legată rapid și virtual, doar pe internet, s-a concretizat într-o escapadă de poveste în Mexic. La invitația tânărului cunoscut pe Tinder, Abby a acceptat să meargă într-o destinație însorită pentru a se distra, chiar dacă se cunoscuse de puțin timp cu cel care-i făcuse propunerea ad-hoc. În Mexic au avut parte de o săptămână de răsfăț, cocktailuri, bălăceală în piscină și poze făcute la apus, dar când s-au întors acasă, nu mică i-a fost mirarea fetei să primească un mesaj de la cel cu care se considera deja într-o relație, care a dat-o peste cap.

Citește și: Imagini virale pe TikTok cu "Miss pirandele" din comuna Grajduri. Prințesele se laudă cu palatele, aurul și blănurile

Mesajul primit după întoarcerea din vacanță a dat-o peste cap pe Abby

VEZI AICI clipul care a devenit viral pe TIKTOK

Abby a rămas doar cu pozele și amintirile, căci bărbatul pe care-l cunoscuse și cu care avusese parte de o vacanță de vis s-a dovedit a fi total neinteresat de a începe o relație. Acesta i-a dat un mesaj în care i-a mulțumit pentru timpul petrecut împreună, dar i-a mărturisit că legătura lor nu va funcționa pe plan sentimental, așa că totul lor s-a întrerupt la fel de brusc precum a început.

Abby a hotărât să facă un filmuleț pe care l-a postat pe TikTok, în care a detaliat cum a început relația și cum s-a terminat, alături de pozele din vacanță, care o arătau deja în brațele celui pe care-l considera iubitul ei.

A făcut astfel haz de necaz și a sperat să se aleagă măcar cu un gram de popularitate pe rețeaua socială. Dorința i s-a împlinit și i s-a multiplicat, căci clipul a fost vizionat de peste 13,5 milioane de oameni, iar povestea sa a ajuns subiect de presă în publicații din toată lumea, precum Mirror.

@abgag1111 ##greenscreen starred in a real life rom com ##truestory ##foryou ##fyp ##greenscreen ##disco All Eyes On Me - Bo Burnham

Mai multe