Bill Clinton şi-a violat angajata? Hillary a încercat să ascundă totul

8 ianuarie 2016 20:56   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie care a lucrat cu Bill Clinton l-a acuzat pe fostul preşedinte american de viol şi susţine că Hillary a încercat să o reducă la tăcere. Juanita Broaddrick a scris un mesaj miercuri (7 ianuarie), pe un site de socializare, în care a dezvăluit că Bill Clinton a violat-o.

Femeia susţine că Bill a violat-o în 1978, când fostul preşedinte american era încă procuror în Arkansas. Juanita Broaddrick a mai vorbit despre acest incident în 1999. 

""Aveam 35 de ani când Bill Clinton m-a violat şi Hillary a încercat să mă reducă la tăcere. Am 73 de ani acum, nu am uitat", a scris femeia, conform metro.co.uk.

Ea a explicat că a ales să publice mesajul din nou, pe Twitter, datorită faptului că Hillary este acum în centrul atenţiei, prin prisma alegerilor prezidenţiale din America. 

"Cred că i-am văzut prea mult la televizor. E o tortură să o văd mereu la tv şi în campanie. Trebuie să schimb imediat postul", a spus Juanita. 

Femeia a făcut dezvăluirile pentru prima dată în 1999, după scandalul cu Monica Lewinsky. Atunci, ea a spus că Bill Clinton a forţat-o să facă sex cu el într-un hotel din oraşul Little Rock. 

Întrebată de ce a ascuns totul timp de două decenii, Juanita Broaddrick e explicat că "a fost o experienţă oribilă de care am vrut să uit". 

Deşi Broaddrick a scris de abia acum că a fost violată, acuzaţiile au reapărut de la începutul campaniei lui Hillary, în toamna lui 2015. Când fosta prima doamnă a spus că toate vicitmele violului trebuie să fie crezute, o femeie a întrebat-o "Dar ce aveţi de spus despre Juanita Broaddrick, Kathleen Willey şi Paula Jones?". 

Willey şi Jones sunt alte două femeie, angajate ale lui Clinton, care l-au acuzat de viol în anii 1990. Hillary a răspuns scurt: "Trebuie să le credem pe toate la început, până când dovezile ne arată altceva". 

Mai multe