Bombă! Janet Jackson s-a convertit la Islam

18 septembrie 2015 17:15   Internațional
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Janet Jackson a decis să revină pe scenă după ce s-a căsătărit cu un miliardar arab. Datorită acestuia, diva s-a convertit la Islam.

Janet Jackson,  în vârstă de 49 de ani, s-a măritat în secret cu miliardarul Wissam Al Mana în 2012 la Doha. Născut în Qatar, acesta a făcut studiile la Londra, dar este de confesiune musulmană, iar cântăreaţa a ţinut să treacă la credinţa lui. Decizia a însemnat o schimbare profundă în cariera ei artistică. A renunţat la coregrafiile sexy şi la cuvintele deocheate din cântece, a spus o sursă din apropierea divei. Îşi încheie toate spectacolele cântând “Inch Allah”.

A mai fost măritată de două ori

Celebrul său frate, Michael Jackson, trecuse şi el la Islam înainte de a muri, mergând pe urmele fratelui lor, Jermaine Jackson. Înainte de miliardarul  Wissam Al Mana, Janet Jackson a mai fost căsătorită cu Réne Elizondo, între 1991 şi 2000, și cu James DeBarge, între 1984 şi 1985. Sora megastarului Michael Jackson a luat noua religie foarte în serios. A studiat-o îndelung şi vorbeşte mereu familiei ei despre aceasta.

Mai multe