Bomba sexy, dată în judecată că a violat câinele

29 aprilie 2018 20:29   Internațional
Ultima actualizare:

1,5 milioane de dolari, atâta cere patronul de cluburi Tony Toutouni de la fotomodelul Deyana Mounira pentru că „i-a agresat sexual câinele din rasa terrier Regal”. Incidentul neobişnuit a avut loc în timpul unei şedinţe foto la care a participat şi dulăul Hef şi acum se rezolvă în instanţă.

Deyana Mounira este unul dintre cele mai bine cotate fotomodele de pe Instagram. Săptămâna trecută, Tony Toutouni, care are o avere estimată la câteva zeci de milioane de dolari, a acceptat să găzduiască o şedinţă foto pe proprietatea lui din Los Angeles. Deyana Mounira a venit însoţită de fotografi, machieuze şi alte fotomodele. În timp ce filmau la marginea piscinei a intrat în cadru şi căţelul Hef, care îi aparţinea lui Toutouni. Incitat de mişcările senzuale ale tinerei de 1,67 metri înălţime şi de fundul ei bombat, căţelul a început să o miroasă şi apoi să o încalece pe Deyana. Amuzată, aceasta i-a atins organele sexuale şi „pentru a-l calma, l-a satisfăcut manual”. 

În tot acest timp, fotograful îndemna căţelul să o încalece pe Deyana şi să participe la şedinţa foto. După ce a văzut ce a păţit Hef, Tony Toutouni, care are mai multe case în Los Angeles, deţine un lanţ de cluburi de noapte, are o colecţie de maşini de peste 1,5 milioane de dolari, un avion de 3 milioane de dolari şi un iaht de 4 milioane de dolari, a luat foc. Şi-a sunat avocaţii şi a dat-o în judecată pe Mounira. Vrea despăgubiri de 1,5 milioane de dolari pentru că „bomba sexy i-a abuzat emoţional, sexual şi afectiv animalul de companie”.

Mai mult decât atât, Toutouni, care a fost la rândul lui acuzat de Mounira că ar fi agresat-o sexual, el însuşi, susţine că „Hef ar fi fost realmente violat de fotomodelul care l-a aţâţat cu mişcările ei sexy”.

Mai multe